Oppskrift, Uten: melk
Comments 2

Allergitest

Denne uken har vi vært på allergitesting av vår sønn.

Vi ble henvist videre fra barnelege for lenge siden, men da vi skulle avgårde hadde Mini vannkopper. Vannkopper og sykehus er ingen god kombinasjon, så vi måtte vente på ny time.

Det var fint å komme på sykehuset å bli tatt alvorlig. Det ble gjennomført en prikktest, den var negativ. Vi tok også en blodprøve, jeg er imponert over hvor godt det gikk, han er tross alt bare 1 år. Nå venter vi på resultatet av blodprøven.

Det beste er jo selvsagt om allergitesten er negativ; men hvis han ikke er allergisk mot egg aner jeg virkelig ikke hva det kan være. Uansett føles det bra å få lov til å bli hørt på og få undersøkt om det er allergi eller ei.

2 Comments

  1. Husk at eventuellt intoleranser IKKE vises med en allergitest… Vi har selv en jente der ble dømt 100% allergifri – men vi kan jo selv se at hun reagerer på epler. Hver gang hun får opvarmet eple i en eller annen form, får hun MEGAmye luft i magen, og diare i over et døgn.. Så av og til er det likevel bedre å prøve seg frem enn å stole 100% på legene og blodprøver, det er ihvertfall erfaringen i min familie.

    • Katrine Anita says

      Ja, vet det. Jeg er melkeintollerant selv. Det er ganske kjipt, man blir ikke helt tatt på alvor. Min Mor reagerer på flere og flere matvarer, så jeg er kanskje mer opptatt av allergi/intoleranse enn de fleste.

      Fint å høre om andre sine erfaringer unasett. Håper jenta di klarer seg bra tross alt intoleransen. Gøy er det uansett ikke. Dere vet best uansett, og det er i grunn det viktigste.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s