Artikkel
Legg igjen en kommentar

Mer protein

Mange starter året med å «leve sunnere», men hva betyr det for deg?

131019_yoghurt

For meg betyr det å «snope» mindre, spise mindre fett og raske karbohydrater. Det betyr å spise mer proteiner, trene mer. Altså ikke kose meg mindre nødvendigvis. Men å ta noen valg jeg føler er smarte, som å bytte ut den vanlige yoghurten ut med tyrkisk yoghurt – den inneholder mer fett enn de fleste andre typene, men detso mer proteiner. Skal jeg først putte i meg melkeprodukter bør jeg like de veldig godt. Og sunn dessert når du er fysen kan være tyrkisk yoghurt med valnøtter og honning (slik som på bildet), eller velg brukt og frø.

I disse tankene rundt mer proteiner kom jeg på at jeg må jo begynne å bruke soyamel mer. Jeg vet at ikke soya-allergikere kan spise det, og at det er litt vekk fra min filosofi. Personlig bruker jeg alt soya som erstatningsprodukt for melk allerede – jeg er selv litt melkeintollerant. Dessuten bruker jeg hvetemel (så lite som mulig når jeg kan, hvis du ser bort fra alle kakeoppskriftene) så man kan ikke tenke på alle alltid, dessverre.

I tiden fremover håper jeg på å kunne eksperimenter litt med soyamel. Kanskje snacksmuffine mine skal få skinne litt på bloggen, jeg må bare lage en oppskrift – siden jeg alltid bare hiver de i sammen.
Jeg tar i mot alle gode tips med takk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s