Det er helt sant, jeg liker å bake de, pynte de, servere de og ikke minst spise de…
Det er kanskje ikke noe man bør utbryte midt i «skal bli ny og sunn» måneden januar, men jeg gjør det. Jeg liker hvordan de smaker, ser ut, hvordan man enkelt kan lage de akkurat slik som man selv vil.
Jeg foretrekker å lage cupcakes i stede for kaker, det er så enkelt at jeg vil at det jeg servere ikke bare skal smake godt, men også se godt ut. Feiler noe i en prosess med ei kake opplever jeg det som at hele prosjektet er ødelagt, mens ble en cupcake litt rar på utseende så setter man den jo bare av og spiser den selv etterpå.
Cupcakes har vært min favoritt siden jeg var 12 år, så jeg har ikke hevet meg på bølgen nettopp. Da jeg gik på videregående bakte jeg herlige, saftige, syndige muffins (altså uten frosting på toppen) og tok med hjem på hybelen.
Nå er det ikke slik at vi har cupcakes hvar uke, eller flere ganger innimellom, men innimellom har vi en cupcake eller to til kaffen. Som oftest baker jeg til en anledning, eller for å ha med på jobb. Damene på jobb kan bare drømme om å telle kalorier de dagene. For tiden er disse saftige sjokoladecupcakene med kremostfrosting på min favoritt. Nevnte jeg at mannen min elsker cupcakes…
*sikle*
Hm, dette klare jo eg óg å lage. ikkje so dressert på kremen oppå, men e open til å lære 😉
Alle kan lage dette, og kremen på toppen kan alle få dreisen på 😉
Ser kjempegodt ut 🙂 Jeg har ikke kommet så langt i bake-verdenen enda, hehe. Men snart 🙂 mest fordi det ser så gøy ut å lage cupcake wrappers!