Cupcakes, Frosting, Kake, Oppskrift, Uten: egg
Comments 2

Kremostfrosting

Min favoritt er kremostfrosting, den er fyldig, men ikke for mektig.

130404_Cupcakes002
Kremostfrosting passer godt til så mangt; samtidig er den svært enkel å lage og lett å jobbe med.

Kremostfrosting
300 gr siktet melis
50 gr romtemperert, usaltet smør
125 gr kald kremost

Visp sammen melis og smør, jeg bruker en håndmikser. Ha i kremosten og visp godt. Den skal bli luftig og glatt. Jeg har kontitorfarge i til slutt, gjerne i bare en del av blandingen slik at jeg kan få et herlig fargespill.

Du kan oppbevare den i kjøleskap i opptil tre dager, ta den ut en stund før du skal bruke den og visp den opp igjen. Denne frostingen er (som de fleste) sensitiv for temperatur.

Jeg har prøvd denne sammen med mange forskjellige cupcakes – smaker herlig!

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s