Artikkel
Legg igjen en kommentar

Gjesteblogger: Maia Hoang

Fabelakige Maia, eller Frøken Fabelaktig er månedens gjesteblogger.

Det begynner å bli noen år siden jeg fant henne, dronningen av rosa, cupcakes og nydelig asiatisk mat. Hun har så utrolig mye å dele og by på, og vi har fått henne til å dele litt om seg selv og ei oppskrift.

Maias ord om seg selv:
fabelaktig_maiaMaia heter jeg, 30 år gammel og jobber i det vanlige liv som konsulent i Orkla Brands. Jeg er bosatt på Østlandet på ett jorde; 10 minutter unna Oslo og 2 minutter unna østmarka. Jeg deler livet mitt med min andre halvdel og vår lille hvite tornado, hunden Nala.

I bloggverden er jeg kjent som Frøken Fabelaktig da jeg driver bloggen Fabelaktig. Bloggen er en stor hobby, her får jeg utløp for alt det kreative som bobler over inni meg enten det gjelder baking, styling eller foto. Bloggen min er mangefassettet, akkurat som meg. Jeg er snill og streng, jeg er strukturert og kaotisk, jeg er stressa og avslappet – alt på en gang.

Jeg elsker mat! Jeg er vokst opp i en vietnamesisk kultur der mat er ett samlingspunkt. Mat er viktig, det bringer familier sammen og er ikke bare næring – det er hele livet.

Jeg er vokst opp med søndagsmiddager som påbegynnes mandag. Jeg elsker alt som har med mat og jeg trener 4x i uken ene og alene for at jeg skal kunne spise alt jeg kommer over. Jeg har videreført matkulturen i min vennekrets, da jeg syns det er så koselig å sitte timesvis til bords. God mat kan nytes med alle, uansett språk, nasjonalitet og utseende. Alle kan enes om god mat.

Matallergi er ikke noe jeg forholder meg til, annet enn lillesøster som har nøtteallergi.

Senere denne uken kommer en av hennes fabelaktige oppskrifter.

Alle foto er tatt av Maia Hoang, hun er månedens gjesteblogger. På Pasjonabel by Fabelaktig finner du flere av hennes oppskrifter. Hun er en driftig dame og står også bak bloggen fabelaktive.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s