Gjesteblogger Maia Hoang – Frøken Fabelaktig, deler herlige ferske vårruller med oss. Hun kaller selv vårruller for «den sunne tacoen»; fordi man kan fylle de med det man selv liker. Selvsagt er det en bonus at de er fri for både gluten, egg, soya og melk.
Ingredienser:
1 pk Rispapir
1 pk Risnudler
1 glass bean sauce
Gulrøtter skjært julienne
Umoden mango skjært julienne
Agurk skjært julienne
Finsnittet issalat
Koriander (ikke den du kjøper på Meny, må være import fra Thailand)
Bønnespirer
Stekt laks
Scampi
Begynn med å koke risnudler etter anvisningen på pakken.
Stek laks og scampi i stekeovnen, jeg steker den naturell i ovnen. Først steker du laksen på 200 grader i 10 min, deretter setter du scampien inn, scampien må være ferdig renset og snittet i to på langs.
Finsnitt salat, skjær gulrøtter, agurk og mango julienne, jeg bruker en juliennekutter.
Liker du ikke bønnesaus, kan du bruke sweet and sour sauce eller soyasaus.
Du kan fylle med alt mulig, liker du ikke skalldyr kan du steke nakkekoteletter og fylle med dette.
På bildet har jeg ristede peanøtter på min bønnesaus, men det er fordi jeg liker det crunchy, men dette er valgfritt.
Jeg snitter opp og gjør alt klart så sitter man å dypper rispapir og fyller i fellesskap.
Skikkelig kos spesielt på jentekvelder også er det supersunt!
Alle foto er tatt av Maia Hoang, hun er månedens gjesteblogger. På Pasjonabel by Fabelaktig finner du flere av hennes oppskrifter. Hun er en driftig dame og står også bak bloggen fabelaktive.com