Lunsj, Middag, Oppskrift, Uten: egg, Uten: gluten, Uten: Laktose, Uten: melk, Uten: Soya
Legg igjen en kommentar

Gjesteblogger: Ferske vårruller

Gjesteblogger Maia Hoang – Frøken Fabelaktig, deler herlige ferske vårruller med oss. Hun kaller selv vårruller for «den sunne tacoen»; fordi man kan fylle de med det man selv liker. Selvsagt er det en bonus at de er fri for både gluten, egg, soya og melk.

fabelaktig_Ferske-varruller-3fabelaktig_Ferske-varruller-1Ingredienser:
1 pk Rispapir
1 pk Risnudler
1 glass bean sauce
Gulrøtter skjært julienne
Umoden mango skjært julienne
Agurk skjært julienne
Finsnittet issalat
Koriander (ikke den du kjøper på Meny, må være import fra Thailand)
Bønnespirer
Stekt laks
Scampi

Begynn med å koke risnudler etter anvisningen på pakken.

Stek laks og scampi i stekeovnen, jeg steker den naturell i ovnen. Først steker du laksen på 200 grader i 10 min, deretter setter du scampien inn, scampien må være ferdig renset og snittet i to på langs.

Finsnitt salat, skjær gulrøtter, agurk og mango julienne, jeg bruker en juliennekutter.

Legg opp salat og grønnsaker slik jeg har gjort på bildet.Kok opp litt vann i en vannkoker, hell dette over i en bolle. Væt ett rispapir og fyll med salat, grønt, fisk og scampi. Rull sammen og dypp i bønnesaus –akk så godt!

Liker du ikke bønnesaus, kan du bruke sweet and sour sauce eller soyasaus.

Du kan fylle med alt mulig, liker du ikke skalldyr kan du steke nakkekoteletter og fylle med dette.

På bildet har jeg ristede peanøtter på min bønnesaus, men det er fordi jeg liker det crunchy, men dette er valgfritt.

Jeg snitter opp og gjør alt klart så sitter man å dypper rispapir og fyller i fellesskap.
Skikkelig kos spesielt på jentekvelder også er det supersunt!

fabelaktig_Ferske-varruller-5Alle foto er tatt av Maia Hoang, hun er månedens gjesteblogger. På Pasjonabel by Fabelaktig finner du flere av hennes oppskrifter. Hun er en driftig dame og står også bak bloggen fabelaktive.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s