Espressofrosting

Frosting for voksne; kaffesmaken gjør den ikke så søt som en del andre smørkremer.

110823_epressomuffins10Dette er en av mine favoritter, jeg elsker kafffe. Tror de som ikke har et like sterkt forhold til kaffe også vil like denne frostingen.

Du trenger:
4 dl melis
230 gr myk margarin
2 ts vaniljesukker
2 ss espressokaffe (finmalt)
1 ss kokende vann

Bland kaffe og kokende vann. Bland siktet melis og vaniljesukker med den myke margarinen vekselsvis. Når massen er jevn og fin har du i kaffeblandingen, når alt er rørt godt sammen er massen klar for spøyting. Enkelt og greit, og ikke minst godt!

Jeg bruker kaffen fra en Nespresso-kapsel, blir akkurat passe mengde til en posjon frosting.

Dersom du ønsker å lage den uten melk bruker du margarin uten melk.

Denne kan oppbevares i kjøleskapet i ca tre dager, ta den ut en stund før du skal bruke den og visp den opp igjen. Dersom du ønsker å lage den uten melk bruker du margarin uten melk.

Passer godt sammen med espresso- eller sjokoladecupcakes.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s