Artikkel, Cupcakes, Kake
Comments 2

Sukkersøte tider

Vi nærmer oss både valentines og morsdag!

140112_cupcakes002 Hos oss betyr det kake! Vi feirer egentlig ikke valentines, men jeg bruker å lage ei kake. Det er jo en herlig unnskyldning til å lete frem hjerteformen og bake litt. Til morsdagen baker jeg jo ikke selv, men jeg håper jo selvsagt at den også bringer med seg litt kake – det koster jo ingenting å ønske…

Når det gjelder morsdag så vil jeg tipse alle menn og barn der ute om å lage cupcakes, enkelt og dekorativt. Da kan alle sette sitt personlige preg på dekoren.

Jeg lar meg for tiden inspire av bakverk på Pintrest, men jeg har alt en plan om hva jeg skal vise dere til valentines. Kanskje jeg må lage ei prøvekake? Til helga kanskje?

Baker du til morsdag eller valentines?

2 Comments

  1. Har 2 små hjerteformer så kanskje jeg skal bake noe i år 🙂 Har egentlig ikke hatt tradisjon for det. På Valentines altså, jeg har jo ikke barn. Eller lage en bitte liten oppskrift som gir 2 cupcakes, hehe. Det er ulempen med å bare være to, det er alltid alt for mye kake for oss!

    Men den frostingen din så jo helt fantastisk ut 🙂

    • Katrine Anita says

      Du kan i alle fall dele mine cupcakesoppskrifter i to, da blir det sikkert passe til ei lita kake. Det er værre med frostingen, for å få til å mikse den godt må det være litt å mikse. Men halv oppskrift fungerer på den også. Kremen på bildet er kremostfrosting, den er nydelig. Du finner oppskrifta her: https://matforalle.no/2013/04/15/kremostfrosting/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s