Dessert, Frosting, Kake, Oppskrift, Uten: egg, Uten: gluten, Uten: Laktose, Uten: melk, Uten: nøtter, Uten: Soya
Comment 1

Bringbærcoulis

Dessertsausen som tilføyer det lille ekstra.

Bringebærcoulis er utsøkt sammen med panna cotta

Bringbærcoulis er nydelig sammen med søte desserter og kan også brukes som smakstilsetning i frosting og kaker.

Du trenger:
100 gr frosne bringebær
30 gr  melis
1 ss  limesaft

Tin bringebærene. Ha bær, melis og limesaft i en foodprosessor eller stavmikser.

Sil blandingen. Det går fortere å sile blandingen om du rører i den av og til.

Oppbevar sausen kjørlig inntil servering.

Du kan selvfølgelig lage coulis av andre bær eller frukter; smak da til med melis. Skulle du få saus til overs kan den brukes i f.eks. cupcakerøre.

Bringebærcoulis er utsøkt sammen med for eksempel panna cotta.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar