Bringbærcoulis

Dessertsausen som tilføyer det lille ekstra.

Bringebærcoulis er utsøkt sammen med panna cotta

Bringbærcoulis er nydelig sammen med søte desserter og kan også brukes som smakstilsetning i frosting og kaker.

Du trenger:
100 gr frosne bringebær
30 gr  melis
1 ss  limesaft

Tin bringebærene. Ha bær, melis og limesaft i en foodprosessor eller stavmikser.

Sil blandingen. Det går fortere å sile blandingen om du rører i den av og til.

Oppbevar sausen kjørlig inntil servering.

Du kan selvfølgelig lage coulis av andre bær eller frukter; smak da til med melis. Skulle du få saus til overs kan den brukes i f.eks. cupcakerøre.

Bringebærcoulis er utsøkt sammen med for eksempel panna cotta.

One thought on “Bringbærcoulis

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s