Lunsj, Middag, Oppskrift, Uten: egg, Uten: gluten, Uten: nøtter, Uten: Soya
Comments 2

Tortillapizza

Enkel hverdagsmiddag laget i en feil.

130928_totillapizza002Det jeg liker best med tortillapizza er hvor enkelt det er, det tar svært kort til å lage, smaker godt og alle kan få på det de liker. Det finnes noen ekstra tykke tortillas som egner seg veldig godt, men de tynne som gjerne er igjen etter tacoen fungerer helt ypperlig de også. Det finnes også glutenfrie tortillas. For de som er ekstra iherdige kan man selvsagt lage selv – både med eller uten gluten.

Du trenger:
Torillas
Pizzasaus
Ost
Oregano
Det av topping du måtte ønske

Legg tortillas på ei stekeplate med papir, ha på litt pizzasaus og ost. Fyll deretter på med den toppingen du måtte ønske. Min favoritt er serranoskinke, mozarella og paprika.

Stekes på 200 grader i 10-12 minutter. Server gjerne sammen med en salat.

130928_totillapizza001 130928_totillapizza003 130928_totillapizza004

1 kommentar

    • Katrine Anita says

      Unnskyld, denne kommentaren hadde blitt borte for meg. Ja, det kan du hvis du linker tilbake til meg og forteller meg hvilket 🙂

Leave a reply to Katrine Anita Avbryt svar