Lunsj, Middag, Oppskrift, Uten: egg, Uten: nøtter
Legg igjen en kommentar

Enkel bruschetta

Bruschetta er en flott forrett, eller godt sammen med tapas.

120814_bruschettaDet finnes mange måter å lage bruschetta på, denne er enkel, rask og smakfull.

Du trenger:
Loff eller brød
God olivenolje
Tomater
Spekeskinke
Parmesan
Oregano
Evt. andre ferske urter

Sett stekeovnen på 200 grader.

Skjær brødet i skiver, ha litt olivenolje på brødet, sett det i steikovnen i 2-3 minutter.

Ta ut brødet, ha på spekeskinke, jeg foretrekker serranoskinke, tomater og rikelig med urter. Topp med parmesan – du kan også bruke annen ost.

Skjær gjerne opp tomater og urter litt i forkant og la de ligge sammen i ei skål, da kommer urtene til sin rett! Ikke bruk salt, da spekeskinka gjør det salt nok.

Sett i stekeovnen i 5-10 minutter. Pass på at brødet ikke svir seg. På grunn av oljen kan det ose litt.

Server med en gang!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s