Bruschetta er en flott forrett, eller godt sammen med tapas.
Det finnes mange måter å lage bruschetta på, denne er enkel, rask og smakfull.
Du trenger:
Loff eller brød
God olivenolje
Tomater
Spekeskinke
Parmesan
Oregano
Evt. andre ferske urter
Sett stekeovnen på 200 grader.
Skjær brødet i skiver, ha litt olivenolje på brødet, sett det i steikovnen i 2-3 minutter.
Ta ut brødet, ha på spekeskinke, jeg foretrekker serranoskinke, tomater og rikelig med urter. Topp med parmesan – du kan også bruke annen ost.
Skjær gjerne opp tomater og urter litt i forkant og la de ligge sammen i ei skål, da kommer urtene til sin rett! Ikke bruk salt, da spekeskinka gjør det salt nok.
Sett i stekeovnen i 5-10 minutter. Pass på at brødet ikke svir seg. På grunn av oljen kan det ose litt.
Server med en gang!