Fastelavnsboller

I dag har vi kost oss med fastelavnsboller med deilig krem og syltetøy.

140302_fastelavensboller002Boller kan veldig enkelt gjøres allergivennlige. Du kan f.eks. pensle bollene med vann i stede for egg. De kan også lages uten melk ved å velge f.eks. soya- eller rismelk, samt margarin uten melk. Man kan nok også lage glutenfrie boller, men det har jeg liten erfaring med.

Vi har forøvrig laget herlig hjemmelaget plommesaft i helga, det skal dere få vite mer om senere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s