Grateng uten egg

En svært enkel og barnevennlig grateng uten egg.

SkinkegratengSkinkegrateng Du kan bruke akkurat det som passer din familie best. Velg de grønnsakene dere liker!

Du trenger:
Ost
Skinke
Brokkoli
Squash
Blomkål
Oregano
Rosmarin

Evt.
Makaroni

Legg grønnsaker og skinke lagvis i en ildfast form – du bruker de grønnsakene du liker.

Dersom du ønsker å ha i makaroni, koker du denne litt først.

Topp gratengen med ost, ha litt oregano og rosmarin på toppen.

Stekes på 200 grader til grønnsakene er møre, ca 20-40 min.

Siden grønnsaker inneholder en del veske trenger du ikke noe vann i gratengen.

Grønnsaker har forskjellig koketid. Størrelsen på bitene avgjør koketiden, kutt de med lang koketid i mindre biter enn de med kort koketid.

Forbered gjerne gratengen dagen før.

Det finnes ost uten melk, men om den egner seg på toppen av en grateng vet jeg ikke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s