Cupcakes, Frosting, Kake, Oppskrift, Uten: egg, Uten: gluten, Uten: melk, Uten: nøtter, Uten: Soya
Comment 1

Lizas matverden: Bringebærcupcakes

Gjesteblogger Analiza Gonzales Jenssen frister med cupcakes som er uten gluten, melk, egg, nøtter og soya! Med en herlig kombinasjon av sjokoladekrem og bringebær, ja da er det vel bare å glede seg!

Lizas matverden

Til muffinsene:
110 gr sukrinmelis
160 g glutenfritt mel
1 ts bakepulver
1 ts natron (hvis du ikke har natron, bruk 3 ts bakepulver istedet for 1, og dropp saltet)
1 ts salt
3 dl bringebærpuré
75 g melkefritt smør eller vegansk margarin (f.eks Nutana)

Forvarm ovnen til 175 grader. I en bolle tilsetter du alt det tørre.
I en annen bolle tilsetter du alt det våte og margarin mos alt med en stavmikser.
Hell så det våte oppi det tørre og miks til blandingen er klumpfri og fin.
Fordel i muffinsformer og fyll muffinsformene 2/3 fulle.
Sett inn i forvarmet ovn i ca 20 minutter.

Lizas matverden

Til kremen:
1,5 dl sukrinmelis
0,75 dl vann
2 ss maizenna (fint maismel)
200 g romtemperert melkefritt smør eller vegansk margarin (f.eks Nutana)
3-4 ss vanilje ekstrakt
3 ss kako
litt salt (hvis du bruker melkefritt smør som også er uten salt)

Kok opp sukrinmlis, vann og maizenna til en grøt; la den avkjøle seg.
Visp margarinen til en en myk krem og tilsett avkjølt maizenna-grøt litt og litt og tilsett smakstilsetningene.

Sprøyt på cupcakene og pynt med friske bær.


Oppskrift og bilder er av Analiza Gonzales Jenssen, hun er månedens gjesteblogger.

lizasmatverden.blogspot.no finner du flere av hennes oppskrifter. Hun er en driftig dame og står også bak bloggen lizasverden.blogspot.no

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s