Cupcakes, Frokost, Kake, Oppskrift, Uten: egg, Uten: gluten, Uten: nøtter
Comments 2

Kremet bringebærfrosting

Mild, men smaksrik frosting – perfekt for sommerens kaker og cupcakes.

130626_cupcakesDette er min favoritt denne sommeren!

Du trenger:
300 gr melis
40 gr smør
100 gr kremost
2-3 ss bringebærcoulis

Start med å lage bringebærcoulis.

Sikt melis i be bolle. Visp sammen smør og melis. Ha deretter kald kremost opp i blandingen. Visp godt.

Ha bringebærcoulis opp i blandingen og visp videre. ta litt etter litt til du får en fin konsistens. Blandingen skal bli fløyelsmyk og luftig. Frostingen er klar til bruk.

Du kan oppbevare ferdig frosting i kjøleskapet i inntil tre dager. Ta den ut av kjøleskapet litt før du skal bruke den, visp den opp og dekorer.

2 Comments

    • Katrine Anita says

      Det blir best med usalta smør, men du kan bruke margarin.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s