Selvsagt kan cupcakesoppskrifter bruker til kaker og motsatt.
Og hvem har sagt at bunnen i ei kake må bare ha en smak?
Da vi feiret tre års bryllupsdag i sommer valgte jeg like godt å kombinere tre oppskrifter jeg liker godt. Vaniljecupcakes – en klassiker fra dag en her i huset. Sjokoladecupcakes, den enkleste oppskriften i verden. Kremet bringebærfrosting – en av mine nye sommerfavoritter. I tillegg hadde jeg litt ekstra bringebærcoulis mellom lagene og på toppen for mer smak. Som dere ser bakte jeg det som kake. Cupcakesoppskrifter egner seg som ofte som kakeoppskrifter og motsatt, men ikke alltid.
Jeg orket ikke stå i evigheter å pynte kaka, men sprøytet den i full fart. Av og til er det herlig at alt ikke skal være så perfekt, gjennomtenkt og elegangt. Denne kaka ble mer uformell – slik vi i grunn er.
Prøv deg frem og lek med farger og smak, det er ukas tips!