Enkel sommermat som alle kan lage.
Rabarbrasuppe kan serveres både kald eller varm, hva liker du best?
Du trenger:
Ca 400 gram rabarbra
1 l vann
1,75 dl sukker
3 ss maizenna
2 dl vann
Skrell og kutt rabarbraen i staver på va 2-3 cm. Ha 1 l vann, rabarbra og sukker i en kaseroll. Kok opp, rør av og til.
Bland 3 ss maizenna ut i 2 dl kaldt vann. Hell dette i suppa, mens du rører. Smak evt. til med mer sukker. Kok til rabarbraen er mør eller til det ikke er flere biter igjen.
Mange liker å ha svisker eller rosiner i rabarbrasuppa. Ferdig suppe kan oppbevares i kjøleskapet i flere dager.
For en utrolig estetisk og fin matblogg! 🙂 Rabarbrasuppe vil for alltid minne meg om min kjære mormor og barndommens somre på slektsgården i Sogn. God onsdagskveld! Klem
Tusen takk. Rabarbrasuppe er nydelig, det blir ikke sommer uten 🙂