Rabarbrasuppe

Enkel sommermat som alle kan lage.

130531_rabarbrasuppeRabarbrasuppe kan serveres både kald eller varm, hva liker du best?

Du trenger:
Ca 400 gram rabarbra
1 l vann
1,75 dl sukker
3 ss maizenna
2 dl vann

Skrell og kutt rabarbraen i staver på va 2-3 cm. Ha 1 l vann, rabarbra og sukker i en kaseroll. Kok opp, rør av og til.

Bland 3 ss maizenna ut i 2 dl kaldt vann. Hell dette i suppa, mens du rører. Smak evt. til med mer sukker. Kok til rabarbraen er mør eller til det ikke er flere biter igjen.

Mange liker å ha svisker eller rosiner i rabarbrasuppa. Ferdig suppe kan oppbevares i kjøleskapet i flere dager.

2 thoughts on “Rabarbrasuppe

  1. For en utrolig estetisk og fin matblogg! 🙂 Rabarbrasuppe vil for alltid minne meg om min kjære mormor og barndommens somre på slektsgården i Sogn. God onsdagskveld! Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s