Dessert, Kake, Uten: gluten, Uten: nøtter, Uten: Soya
Comment 1

Pavlova – sommerkake nr. 1

Nå begynner endelig de norske jordbærene å komme i butikken, og da er det virkelig på tide med pavlova.

PavlovaNå har jeg ikke forandret oppskriften min siden sist, så den finner dere her.

Personlig elsker jeg pavlova, søtt og friskt på en gang er midt i blinken for meg. Du kan selvsagt lage pavlova hele året, benytte deg av sessongen smaker – det er nettopp det som gjør kaka så gøy!

Det har blitt få oppskrifter i det siste, jeg har ikke sluttet å lage mat, men det å lage nye allergivennlig oppskrifter tar tid, man skal gjerne lage det samme 3-4 (eller 7-8) ganger før jeg synes det er bra nok til å legges ut, foto skal tas, ja det er en hel prosess.

Siden siste har jeg vært en tur i London, det ble mye god mat. Denne gangen var det kun melk som var et problem for oss som var på tur sammen, noe som gjør ting mye enklere, men det kan jeg heller fortelle mer om i en annen post.

God helg!

1 kommentar

  1. Pavlova er så godt 🙂 Selv om det er litt 17.mai over det, hehe. Men da er jo ikke de norske kommet enda 🙂

Legg igjen en kommentar til Ellinor Avbryt svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s